«Vi må tro at Madeleine er trygg»

Maddys foreldre blir i Portugal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Foreldrene til fire år gamle Madeleine McCann klamrer seg til håpet om at datteren fortsatt er i live. Den lille jenta ble bortført mens hun sov for elleve dager siden. Foreldrene satt på en restaurant og spiste middag like i nærheten. Familien befinner seg fortsatt i den portugisiske feriebyen Praia Da Luz.

Blir i Portugal

- Inntil vi har konkret bevis på det motsatte tror vi at Madeleine er trygg og at hun blir passet på, sa pappa Gerry McCann på en kort presseorientering tidligere i dag.

Moren til Maddy, Kate McCann, sa at de ikke en gang vil vurdere å returnere til Storbritannia for øyeblikket, skriver Sky News.

Uten spor

Portugisisk politi sier at de står helt uten spor i saken. De har heller ingen mistenkte, på tross av at dusørene som er utlovt i saken beløper seg til 2,5 millioner pund eller nærmere 30 millioner kroner.

I går sa politiet at de er tilbake der de startet, skriver telegraph.

De tre personene som var mistenkte i forrige ble senere sjekket ut.

Kjendiser bidrar

Flere kjendiser har engasjert seg i bortføringen av den lille jenta.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer