«Vi må visst ha gått feil»

- vi må visst ha gått feil, Agnes. De to eldre damene skulle se «Den fabelaktige Amelie», men havnet midt blant hvitpansrede stormtropper og lykkelige Star Wars-fans.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Åååå! Dette er kult! Jonas Fredriksson (8) hadde problemer med å snakke når imperie-stormtropper tok oppstilling foran Colosseum kino i Oslo i går.

Alle var der

De var der alle sammen: Keiseren, opptil flere utgaver av Darth Maul, Skywalker, et tjuetall stormtroppsoldater og en og annen kjendis.

- Jeg har alle filmene hjemme. Nå har jeg ventet fryktelig lenge. Minst mange uker i alle fall, forteller Jonas, lett forkledd som unge Anakin Skywalker.

Noen premierer er ikke som andre premierer. Foran veldedighetsvisningen av «Star Wars episode II» var Colosseum bygd om til et romskip. Mørkt og dystert og med imperie-soldater i hver sving i kinobygget.

De to lett sjokkskadde damene fikk endelig hjelp av en ansatt på kinoen og ble eskortert fram til riktig sal.

Lykkelige Jens

Eksstatsminister Jens Stoltenberg var imidlertid på rett sted og så ut som en lykkelig unge på julaften.

- Dette blir bare kjempebra. Jeg har blitt kjent med Star Wars-universet gjennom barna mine. Vi har masse filmer og dataspill hjemme. Det er mest for sønnen min dette da, unnskyldte han seg.

En annen lykkelig mann var Gaute Grøtta Grav fra «Farmen» på TV2.

- Dette er sinnssykt. Jeg fikk billett til filmen som bursdagsgave. For ordens skyld: Premieren i går innbrakte drøye 160000 kroner til foreningen «Natteravnene».