- Vi prøvde å redde Kristoffer

Dørvaktene Helge og Robin ved utestedet Catwalk var hjelpeløse vitner til at Kristoffer Inderberg Bastiansen (19) ble brutalt stukket ned og drept.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dørvaktene Helge og Robin hevder at de vel en halvtime før drapet nektet noen bekjente av den siktede adgang til festen, der sønnen til en av Oslos fremste investorer feiret sin 18-årsdag.

De ønsker ikke å stå fram med fullt navn, av frykt for mulige represalier.

- Det var et lukket arrangement med rundt 250 gjester. Arrangøren sto sammen med oss i døra og sjekket at de vi slapp inn sto på gjestelista. Ungdommene som vi nektet adgang, hadde slik jeg forstår det ingen tilknytning verken til bursdagsbarnet eller andre på festen, sier dørvakta Helge til Dagbladet.

Førstehjelp

Ungdomsgjengen på fire skal ifølge vaktene ha blitt stående utenfor lokalet etter at de ble avvist. Etter en stund skal de ha kommet i kontakt med en kvinnelig festdeltaker som var ute og luftet seg. Ungdomsgjengen skal ha oppført seg slik at kvinnen følte seg utrygg, og hun skal ha bedt om hjelp. Kristoffer Inderberg Bastiansen skal da ha kommet til.

Vitner sier Kristoffer var i ferd med å ta opp mobiltelefonen for å skaffe hjelp da gjerningsmannen løftet kniven.

- Det hele må ha gått veldig fort. Da jeg kom ut på trappa lå han med hodet mot fortauskanten og blødde fra et sår like over hofta. Han var bare ved bevissthet i korte øyeblikk, sier Helge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer