- Vi reagerte på uvanlig mange politibiler og ambulanser i gatene

Dag Ove og Christine fra Drammen gikk fra naborestauranten like før det smalt.

 TERRORALARM:  Store politistyrker utenfor konsertstedet der det er tatt et stort antall gisler. Foto: KENZO TRIBOUILLARD, AFP/NTB Scanpix.
TERRORALARM: Store politistyrker utenfor konsertstedet der det er tatt et stort antall gisler. Foto: KENZO TRIBOUILLARD, AFP/NTB Scanpix.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den norske ambassaden  jobber med å kartlegge situasjonen for nordmenn i Paris og for de ansatte ved ambassaden, opplyser Utenriksdepartementets pressevakt Astrid Sehl til Dagbladet ved 232.15-tiden.

Dag Ove Høgstadvold (41) og Christine Dahle (39) fra Drammen var på en restaurant bare 50 meter restauranten der det ble skutt med automatvåpen.

- Vi gikk til hotellet vårt bare minutter før det skjedde. Hotellet ligger Boulevard Meaumarchis 8, maks 500 meter fra restauranten der det ble skutt, og i samme avstand til konsertstedet der det skal være tatt 60 gisler, sier Høgstadvold til Dagbladet.

Han og kjæresten reagerte på at at det var uvanlig mange politibiler og ambulanser i gatene, selv til å være en travel fredag kveld. Og mengden utrykningsbiler på gata rett utenfor hotellet har bare økt.

- Vi holder oss inne på hotellet og følger med på tv. Vi kom hit på tur onsdag, og skal etter planen hjem lørdag. Nå får vi bare følge med, sier Høgstadvold.

Gjestene på hotellet har fått beskjed om å holde seg inne.

Myndighetene i Paris ber innbyggerne holde seg inne etter at den franske hovedstaden ble rammet av en rekke terrorangrep fredag kveld.Det er det offisielle rådet som fra rådhuset i Paris fredag kveld, ifølge avisa Libération.

 KLOKKA 23.30:  Publikum må holde seg inne på fotballarenaen Stade de France. Foto: MIGUEL MEDINA, AFP/NTB Scanpix.
KLOKKA 23.30: Publikum må holde seg inne på fotballarenaen Stade de France. Foto: MIGUEL MEDINA, AFP/NTB Scanpix. Vis mer