- Vi reddes av romvesener

STAVANGER (Dagbladet): Mange tror at Gud, stjerner eller en kosmisk energi skal skape flodbølger og kaos etter år 2000. Johan Atle Lein er sikker på at romvesener skal redde oss fra uvitenheten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det blir ikke noen dommedag, ingen trenger å dø. Men jorda skal renses og polene vil forskyve seg. Det må nødvendigvis føre til naturkatastrofer, og de har allerede begynt.

Det er ikke tilfeldig at vi har hatt så mange jordskjelv og orkaner på 90-tallet. Dette vil forverres fram mot klimakset rundt år 2012, sier Lein.

Trønderen er førtidspensjonert fra Telenor og bruker nå sin tid på å reise rundt og fortelle folk om romvesener. Han er overbevist om at over ti millioner usynlige romskip ligger rundt jorda og prøver å holde planeten i balanse. Men i perioden 2012- 2015 tar det slutt.

- Det høres selvfølgelig helt vilt ut, jeg er klar over det. Jeg var også skeptisk i begynnelsen, men det har skjedd mye som bekrefter at dette stemmer. Derfor tror jeg på det, sier Lein.

Det er guruen Bjørn Moseby som har fortalt ham dette. Han har kontakt med romfolket, og Moseby har ifølge Lein forutsett flere store hendelser. Lein hevder selv å ha blitt hentet opp av ufoer fra Pleiadene.

Lørdag skal han møte spåmenn og andre spirituelle på Alternativmessen i Oslo, for å diskutere hvordan verden vil forandre seg etter år 2000. Det er nemlig mange som tror på store, kosmiske endringer i det nye årtusenet.

<B>VENTER PÅ ROMVESEN:</B> Johan Atle Lein tror i fullt alvor at jordkloden blir passet på av romvesener.