- Vi regner med et gjennombrudd innen kort tid

Politiet har fått inn mye informasjon etter Tromsø-drapet.

DRAP I TROMSØ:  En mann i 40-årene ble i går funnet død i en kommunal bolig på Kvalsøysletta i Tromsø. Her er krimteknikere i arbeidet i boligen. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
DRAP I TROMSØ: En mann i 40-årene ble i går funnet død i en kommunal bolig på Kvalsøysletta i Tromsø. Her er krimteknikere i arbeidet i boligen. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Troms politidistrikt har innledet drapsetterforskning etter at en mann i 40-åra ble funnet død i en bolig på Kvaløysletta i går ettermiddag.

Ingen har så langt status som siktet eller mistenkt i saken.

- Vi har ikke nok informasjon til å sikte noen eller gi noen status som mistenkt, men vi står langt fra på bar bakke. Vi regner med å få et gjennombrudd innen rimelig kort tid, sier politiinspektør Einar Sparboe Lysnes til Dagbladet.

Kripos snart på plass Kripos vil i løpet av de neste timene være på plass i Tromsø. De vil bistå både taktisk og teknisk.

- Vi vil brife dem litt, før de kriminaltekniske undersøkelsene fortsetter. Åstedet er fortsatt urørt utover de undersøkelsene vi selv har gjort. Nå venter vi svar på prøvene, sier Lysnes til Dagbladet.

Den døde mannen ble funnet i sin kommunale bolig av en besøkende i hybelhuset. Det bor sju andre personer i bygget.

- Den besøkende hadde en mistanke om at noe var galt, og gikk inn i leiligheten. Han varslet AMK umiddelbart. Da vi kom til leiligheten i går ettermiddag, etter å ha blitt varslet av AMK, så ble det klart for oss relativt fort at avdøde er påført skader som han ikke kunne påført seg selv, sier Lysnes.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer