- Vi regner med omkring 300 julegavemysterier i år

To detektiver håper at Dagbladets lesere kan løse flere av mysteriene hos Postens Godssenter på Alnabru.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet:) Med bare få dager igjen til jul, er mange julegaver sendt med posten, til nære og fjerne steder. Hver dag er omkring 200 000 gaver innom Postens Godssenter på Alnabru. Ikke alle gavene har den nødvendige informasjonen for å kunne sendes videre, og da blir de levert til julegavedetektivene. 

Joachim Madsen, en av Postens to julegavedetektiver for bortkomne julegaver, forteller at de like før Dagbladet ringte hadde hatt en «lang samtale med en gammel dame i Nord-Norge om en forsendelse til USA».

- Hun hadde sendt en eske med gaver, men på vei fra Nord-Norge til USA hadde esken åpnet seg, og flere av gavene hadde falt ut. Det var de mistede gavene vi fikk inn her, med til- og fra-lappene på. Resten av esken hadde kommet frem til USA, men med færre gaver enn det som var meningen, sier Madsen til Dagbladet.

- Ba til Gud Også Åse Lerfald, Madsens kollega, henviser til denne historien da Dagbladet spør henne om noe som har gjort spesielt inntrykk.

De bortkomne gavene var plagg den 91 år gamle kvinnen hadde strikket til barn og barnebarn i USA. Før pakkene ble sporet opp, hadde hun fått vite at det hadde vært innbrudd i vekselsbeholderen der pakkene var.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer