Idrettshøgskolens fotballag på østkanten:

- Vi reiste hjem med alle verdisaker i behold, inkludert alle dekkene på lagbussen!

Norges Idrettshøgskoles fotballag dro på tur til Oslos østkant, og kom med sleivete kommentar: - Skam dere, svarer Stovner-beboer.

FULL POTT: - Vi hentet tre nye poeng før vi reiste hjem med alle verdisaker i behold, skrev Norges Idrettshøgskoles fotballag på sin Instagram-konto etter å ha spilt kamp på Vestli, helt ytterst i Groruddalen. Nå beklager de innlegget.
FULL POTT: - Vi hentet tre nye poeng før vi reiste hjem med alle verdisaker i behold, skrev Norges Idrettshøgskoles fotballag på sin Instagram-konto etter å ha spilt kamp på Vestli, helt ytterst i Groruddalen. Nå beklager de innlegget. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For et par uker siden spilte Idrettshøgskolens (NIHI) fotballag kamp på Stovner, helt ytterst i Groruddalen. Etter kampen la de ut et bildeinnlegg på Instagram, som skaper sinne blant innbyggere på Stovner:

«Vi dro på tur til østkanten og hentet tre nye poeng før vi reiste hjem med alle verdisaker i behold, inkludert alle dekkene på lagbussen! Full pott så langt», var meldingen.

- Feigt og skamfullt

- Skam dere, NIHI. Dette er ikke innafor, men feigt og skamfullt. Er man nærmest «heldig» om man tar en tur til østkanten og kommer seg tilbake med sine eiendeler? Spør Awais Aslam, Stovner-beboer og leder av Stovner Arbeiderparti.

Aslam og en rekke Stovner-innbyggere ble både irritert og frustrert over Instagram-meldingen. De er lei av å ble stemplet av folk som ikke har tilknytning til bydelen.

- Dette er hån. Denne typen usmakelig bildetekst er direkte rettet mot ungdom i min bydel. Jeg er lei svartmalingen og det ensidige negative fokuset på Stovner-ungdommen, fortsetter Aslam.

- Fint at reagerer

Instagram-innlegget ble fjernet fra NIHIs offisielle konto i går, og erstattet med et innlegg av en tom bane, der NIHI fotball beklager innlegget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer