«Vi savne' dæ, Kristina»

STEINKJER (Dagbladet): Den livsglade 11-åringen Kristina Weiseth Molvik elsket hester. Under en gripende minnestund på Egge skole i går, ble det tegnet et bilde av ei omsorgsfull og ansvarsbevisst jente.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Steinkjer-skolene har høstferie denne uka, men gymsalen var fylt til trengsel av elever og foreldre som ville minnes jenta som ble revet bort på en så brå og brutal måte. Det ble en sorgtung og beveget stund.

- Så var den utenkelige dagen på Egge barneskole kommet. At vi skulle samles her for å minnes en av våre elever, som på en så ufattelig måte er tatt fra oss, sa rektor Per Frostis.

Kristina kom til Egge skole for ett år siden, da familien flyttet fra Malvik til Steinkjer. Ifølge klassestyrer Liv Bodil Lyngseth Bulling var jenta glad for å komme nærmere sin biologiske far, som bor i Namsos.

- Kristina opplevde det som et eventyr å flytte til Asphaugen, for der kryr det av hester. Det var hva hun likte aller best å holde på med, og på skolen tegnet hun hester hele tida, forteller Bulling.

Men etter den første gleden over flyttingen begynte 11-åringen å savne sine gamle klassekamerater, og hun følte ikke at hun fikk så god kontakt med jentene i den nye klassen.

- Kristina sa heldigvis ifra, så vi fikk snakket om det og ordnet opp i det. Det gikk ikke så mange dager, så var hun glad igjen, sier klassestyreren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer