Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Vi ser kjempelyst på 2014

Hyttebygger økte kraftig i fjor - venter ytterligere vekst i år.

 Positiv: Torbjørn Kaarud ser et sterkt marked i 2014.
Positiv: Torbjørn Kaarud ser et sterkt marked i 2014. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Finansavisen): - Vi ser kjempelyst på 2014, vi økte med 90 millioner kroner i fjor, sier adm. direktør i en av Norges største hytteprodusenter, Torbjørn Kaarud i FH Gruppen, til Finansavisen.

For hyttekjøperne er navnet Familiehytta mer kjent enn FH Gruppen, men selskapet har også merkevarene Nordlyshytter og Telemarkshytter. Siden oppstarten i 2006 nærmer selskapet seg ifølge avisen 1.300 solgte hytter. I fjor solgte de 275 hytter.

Omsetningen i fjor ble på 275 millioner, rundt 210 millioner stammer fra Familiehytta, og foreløpige tall viser at resultatet endte på solide 42 millioner før skatt for konsernet. Året før var status 184 millioner i inntekter og nær 27 millioner i resultat.

- Vi ser bare lyst på 2014. Pågangen på visningshyttene våre har vært helt fantastisk, og vi har høyere ordrereserver enn i fjor, sier Kaarud til Finansavisen.

Flere nyheter Neppe lavere lånerenter med det første
Klumper seg sammen på fjellet - og krangler
Kraftig nedgang i boligsalget

Hele Norges coronakart