- Vi skal bare voldta dem

Kristiansand: Skrik fra to småjenter fikk en kvinne i 50-årsalderen til å reagere da hun var på joggetur i Baneheia. De to Baneheia-tiltalte hadde skremt jentene. Episoden skjedde et års tid før drapene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Da kvinnen kom til stedet der hun hørte skrikene, fikk hun se Jan Helge Andersen og Viggo Kristiansen på stien. Like ved stien hadde to småjenter på 8-12 år søkt tilflukt i skråningen.

Da kvinnen spurte hva som sto på, svarte Kristiansen: «Vi skal bare voldta dem». Kvinnen svarte at «Bare prøv, så skal jeg ta dere». I retten onsdag kunne ikke kvinnen si med sikkerhet om jentene skrek av frykt eller om det var lek.

- Men jeg fikk en liten rar følelse av at jentene var redde, forklarte hun. Det var årsaken til at hun stanset for å forvisse seg om at alt var i orden med de to småjentene. Hun visste godt hvem de to guttene var, men visste ikke hva de het. Svaret fra Viggo Kristiansen var så spesielt at hun tenkte mye på episoden i ettertid. Da politiet pågrep Andersen og Kristiansen, fortalte hun politiet om episoden.

Dette skjedde året før Lena Sløgedal Paulsen og Stine Sofie Sørstrønen ble drept.

Glemte dildo

Et annet vitne fortalte retten i dag at Viggo Kristiansen (21) passet leiligheten henne og også hjalp til som barnevakt. En gang lå det igjen en dildo i leiligheten. En annen gang var det merkelige flekker på lakenet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer