- Vi skal bli rike på nett-sex

Et kamera, en seng og en datamaskin. Fra et hus midt i Bygde-Norge bygger Sonja og mannen Mikke opp Norges mest avanserte sex-industri via Internett. De regner med å tjene millioner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Dette skal bli Skandinavias beste sextilbud på Internett, sier Sonja.

Hun ligger på sengen, bare iført tettsittende lakk. Brystene er smurt inn med olje. På dataskjermen ser Sonja hva kundene vil at hun skal gjøre, mens videokameraet filmer det hele. Flere tusen personer kan være logget på samtidig. Mannen Mikke ser på og sjekker at datasystemet fungerer som det skal.

- Dette er business. Vi har investert masse penger for å lykkes. Hele denne etasjen skal innredes i forskjellige miljøer. Vi har fått på plass et gullforgylt boblebad, vannseng og skal bygge en peis. Kanskje skal vi ha et isbjørnskinn foran, hehe, sier Mikke.

Spent

Nå følger de spent med på rettsaken mot Dan Tore og «Ulrika» i Bodø. Samboerparet som er tiltalt for å ha spredt pornobilder av seg sjøl på Internett.

Sonja og Mikke tror ikke de vil havne i en rettsak så lenge serveren deres står i Spania. Men livesex-showet deres kan likevel bli felt av norsk lov.

- Jeg er av den oppfatning at så lenge aktiviteten utøves i Norge, spiller det ingen rolle om serveren står i et annet land. Det sier politiinspektør Heggedal, som i går la ned påstand om betinget fengsel og bot for Dan Tore og «Ulrika» i Bodø.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer