Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Vi skal drepe og voldta dere

Den tidligere restaurant-eieren er frikjent for å ha hyret Bandidos Inkasso til å drive inn en snau million.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bergen tingrett mener at det var rimelig tvil om at mannen kjente til de kriminelle aktivitetene til motorsykkel-klubben Bandidos. Mannen i 40-årene har bodd i Norge kortere enn 10 år, og bedyret at han ikke kjente ryktet til MC-bøllene. Derfor ble han frikjent for å ha medvirket til trusler om drap og voldtekt.

- Vi skal drepe dere, voldta dere og voldta familiene deres, sa torpedoene over telefonen til de to mennene som skyldte 950 000 kroner.

Mennene hadde kjøpt en restaurant, men klarte ikke å betale alle pengene tidsnok. Den tidligere restauranteieren kontaktet da Bandidos Inkasso AS, skriver Bergens Tidenes nettutgave.

I tillegg til torpedo-saken måtte han svare for brudd på regnskapsloven og skattebetalingsloven. Mannen ble dømt for å ha ført dobbelt regnskap, unnlatt å føre over 750 000 kroner i inntekter og for ikke å ha registrert og trukket skatt for alle arbeidstakerne. Dommen ble 90 dagers betinget fengsel og ei kemner-regning på 60 000 kroner.