Siv Jensen:

- Vi skal knuse disse jævla sosialistene

Landsmøtet feiret 50-årsdagen til Siv Jensen på forskudd.

SIV JENSENS TAKKETALE: Siv Jensen ble feiret av Fremskrittspartiet i anledning at hun fyller 50 år 1. juni. I takketalen ba hun sine partikamerater om å brette opp ermene og knuse de jævla sosialistene i høstens valg - til stormende jubel: Video: Jørgen Gilbrant Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

GARDERMOEN (Dagbladet): 1. juni fyller partileder i Fremskrittspartiet, Siv Jensen, 50 år.

Bursdagsfeiringen startet riktignok allerede lørdag kveld under landsmøtemiddagen til Fremskrittspartiet.

Fra scenen fortalte den nyinnstilte eldre- og folkehelseministeren, Sylvi Listhaug, hva partilederen betydde for henne.

45 minutters video

- Kjære Siv, vi er så glad i deg. Jeg ble først kjent med deg på Granavolden, og herregud - for ei dame, startet Listhaug.

- Hun er sta, bestemt og hun får resultater. Da vi skulle bestemme oss for en gave til din 50-årsdag var dette den beste gaven vi kunne gi, fortsatte hun, og siktet til en takkevideo som akkurat hadde blitt vist i lokalet.

Videoen var riktignok bare en liten del av den originale videoen som hadde blitt lagd.

- Det var så mange som ville si noe om deg så den første videoen var på hele 45 minutter - og det var egentlig ingenting vi ville ta ut.

I tillegg til takkevideoen ble Jensen lovet to ukers ferie.

- Om noen uker så fyller du 50 år, og det er ingen alder for en partileder i Fremskrittspartiet. Du kan være partileder så lenge du vil.

- Knuse de jævla sosialistene

Og videoen ble tatt godt imot av hovedpersonen selv.

SISTE: Bahareh Letnes og Per Sandberg er på Frp's landsmøte denne helgen. Video/reporter: Steinar Suvatne / Dagbladet Vis mer

- Dette må jo være det beste kick-offet i verden. Det er bare å brette opp ermene, dundre ut, og knuse disse jævla sosialistene, svarte partileder Siv Jensen.

Hun forsikret samtidig landsmøtet om at hun ikke kommer til å gi seg med det første.

- Vi vet at målinger er målinger. Valg er valg, og 9. september skal vi vise dem alle sammen. Slutt å kødd med oss, avsluttet hun til trampeklapp fra sine partikollegaer.

Sandberg takket av

Frp holder denne helga landsmøte på Gardermoen. Tidligere i kveld ble også Per Sandberg offisielt takket av fra Frp.

Det var en tydelig rørt Siv Jensen som takket Sandberg for sin innsats, ifølge NTB.

Helgas landsmøte er det første landsmøtet siden Sandberg i fjor gikk av som både fiskeriminister og som nestleder i Fremskrittspartiet.

TAKKET AV: Per Sandberg takket offisielt av lørdag kveld. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
TAKKET AV: Per Sandberg takket offisielt av lørdag kveld. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer

Sandberg trakk seg fra regjeringen etter kritikk rundt forholdet til Bahareh Letnes og en mye omtalt jobbtelefon som ble med ham på privat reise i Iran.

- Jeg trives ikke her

Tidligere i dag gikk Letnes ut mot Frp-landsmøtet og sa at «hun ikke trivdes der».

- Jeg trives ikke her. Det er min første gang på Frp's landsmøte og dette blir min siste gang. Jeg synes Per er blitt veldig urettferdig behandlet, sa Letnes til Dagbladet.

Partileder Jensen svarte på Letnes kommentar seinere lørdag, og sa at hun ikke tror oppfatningen til Letnes og Sandberg henger i hop med virkeligheten på landsmøtet.

- Da jeg møtte Bahareh i går ønsket jeg henne velkommen og ga henne en stor klem. Dersom hun ikke føler seg velkommen her, så er det leit, sa Jensen til Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer