- Vi skal vinne valget sammen

Jens Stoltenberg, Kristin Halvorsen og Liv Signe Navarsetes advarer mot borgerlig regjering.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Arbeiderpartileder Jens Stoltenberg, SV-leder Kristin Halvorsen og Senterpartileder Liv Signe Navarsete holdt i formiddag en felles pressekonferanse der de presenterte sine framtidsplaner for å vinne Stortings-valget 14. september.

- Vi skal legge fram et felles dokument med de viktigste standpunktene for de tre regjeringspartiene. Først vil jeg si at vi alle følger oljekatastrofen svært nøye og jeg vil dra dit i ettermiddag og legge fram tiltak for framtidig beredskap, sier Stoltenberg.

- Fellesskap og rettferdighet- Ap, Sv og Sp går til valg sammen, for å vinne valget og fortsette med fire nye år som flertallsregjering. Vi er enige om de viktigste valgene og som å gå til valg som et felles regjeringsalternativ.

- Vi har uenigheter, stiller ikke ultimatum overfor hverandre, vi snakker sammen og finner gode balanserte løsninger, sier statsministeren.

Han legger vekt på at valget er avgjørende for veivalget i norsk politikk og advarer velgerne mot å slippe Frp inn i regjeringskontorene.

- Valget står mellom oss som tror på den norske modellen med fokus på fellesskap og rettferdighet. Og høyremodellen som går på lavere skatt og at det offentlige skal bygges ned, sier Ap-lederen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer