- Vi skulle ikke drepe Karoli

Antonio (29) forteller at han kuttet René «Roma» Karoli til blods med en sabel på mandag. Dagbladet møtte 29-åringen på hemmelig sted i går kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): 29-åringen har familiære bånd til både Josef- og Jansen-slektene, de norske romfolk-klanene som i mange år har vært i voldelig konflikt med den beryktede Karoli-familien i Oslo.

I går kveld møtte Dagbladet Antonio på hemmelig sted. Sammen med nær familie er han nå på rømmen, både fra politiet og fra fiender i romfolk-miljøet.

Han legger ikke skjul på at han og en av hans brødre var blant mennene som mandag kveld tok seg inn på Torshov Bingo med slag- og stikkvåpen. Angrepet på den selverklærte «sigøynerkongen» René «Roma» Karoli (49) og hans sønn Nove (23) var nær med å ende med døden.

- Gud er mitt vitne: Verken jeg eller min bror prøvde å drepe noen! Vi skulle bare slå René Karoli hardt for å få slutt på truslene mot familien min. Hadde vi planlagt å gjøre noe dumt ville vi vært maskerte. Ja, dette kostet nesten «Roma» livet, men jeg håper det går bra med ham, sier Antonio.

Han vil nå holde seg borte fra Oslo til situasjonen roer seg.

- Kutt i armen Antonio forteller i detalj om et kaotisk, ganske tilfeldig slagsmål på Torshov der han oppgir at han «bare» tildelte Karoli-overhodet to  kutt i armene for å få ham til å slippe løs broren fra et brekkjern-grep rundt halsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer