- Vi skulle stilt i one-piece

Finansminister Siv Jensen om «budsjettuniformene».

I DAG: Regjeringen er samlet til budsjettforhandlinger ved Hurdalsjøen. Foto: Nina Hansen / DAGBLADET
I DAG: Regjeringen er samlet til budsjettforhandlinger ved Hurdalsjøen. Foto: Nina Hansen / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HURDAL (Dagbladet): Stoltenberg 2 regjeringen hadde en forkjærlighet for strikkegensere og både Gro Harlem Brundtland - regjeringen, Bondevik I - regjeringen og Stoltenberg I - regjeringen stilte til budsjettkonferanse i busseruller.

I dag starter den blåblå regjeringen sitt budsjettarbeid og konferansen i Hurdal ble innledet av en pressekonferanse der statsminister Erna Solberg varslet at regjeringen forventer stigende arbeidsledighet i 2015. Etter pressekonferansen var det tid for det tradisjonsrike gruppebildet.Men den blå-blå regjeringen manglet tydelige tegn til uniformeringen som har preget bildene av tidligere regjeringer.

- Vi liker ikke uniformering her, vi er nok mer individualistiske, sier barne- og familieminister Solveig Horne da Dagbladet påpeker mangelen på enhetlig uttrykk.

Finansminister Siv Jensen stilte i hvit kåpe og var blant de penest kledde i forsamlingen. Men hun avslører at hun gjerne kunne stilt opp i noe mer uformelt.

- Jeg synes vi skulle stilt opp i one-piece alle sammen. Jeg har mange slike og det er noe av det deiligste man kan ha på seg, sier hun og ler da fotograferingen er avsluttet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer