- Vi søker etter en antatt omkommet gutt nå

Åtteåring havnet under isen ved Fjerdingby.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FJERDINGBY/OSLO (Dagbladet.no): - Vi har avsluttet redningsaksjonen og startet søk etter en antatt omkommet gutt, sier vakthavende redningsleder Cecilie Øversveen ved Hovedredningssentralen for Sør Norge til Dagbladet.no.

Politiet fikk melding om at en åtte år gammel gutt hadde forsvunnet gjennom isen i Nitelva ved Fjerdingby i Rælingen klokka 11.09 i dag. klokka 13.30 startet de liksøket.

Skadestedsleder Trond Hagen på stedet fortalte Dagbladet.no tidligere i dag at to gutter lekte ved elvebredden da et isflak løsnet.

- Den åtte år gamle gutten skal da ha blitt med nedover elva og falt under isen har vitner fortalt, sa Hagen til Dagbladet.no.

Det startet en omfattende leteaksjon med båter, dykkere og helikoptre.

- Elva er stri og er delvis islagt. Dette vanskeliggjør arbeidet på stedet, sa operasjonsleder Bjørn Jahr ved Romerike politidistrikt tidligere i dag.

Store mannskaper lette på begge sider av elva. Helikoptre foretok overflatesøk og det ble lagt ut garn i elva i et forsøk på å finne gutten.

- Det er omtrent null sikt under vann, sa skadestedslederen.Det er fremdeles store letemannskaper på stedet, men håpet om å finne åtteåringen i live er så godt som borte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer