- Vi står dessverre på bar bakke i etterforskningen

Politiet offentliggjorde fantomtegninger etter Skøyen-drapet.

DREPT I GARASJEN: Vegard Bjerck (43) ble 18. desember i fjor funnet ille tilredt i garasjeanlegget under bygningen der han bodde. Drapet er ennå ikke oppklart. Foto: ERLEND AAS/SCANPIX
DREPT I GARASJEN: Vegard Bjerck (43) ble 18. desember i fjor funnet ille tilredt i garasjeanlegget under bygningen der han bodde. Drapet er ennå ikke oppklart. Foto: ERLEND AAS/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Oslo-politiet offentliggjorde i ettermiddag fantomtegningene de har laget i forbindelse med drapet på Skøyen 18. desember i fjor.

43-åringen Vegard Bjerck ble funnet ille tilredt i garasjeanlegget under bygningen der han bodde i sameiet Hofftunet, og politiet har fortsatt ingen mistenkte i saken. Drapsvåpenet er heller ikke funnet, og motivet for drapet er ikke kjent.

- I denne saken har alle et ansvar for å tenke igjennom om de har opplysninger som kan bidra til å oppklare saken, sa politiinspektør Hanne Kristin Rohde under en pressekonferanse på politihuset i Oslo.

Sprengt kapasitetDer ble det vist fram fantomtegninger av tre personer som ble sett i nærheten av drapsstedet på det aktuelle tidspunktet. Disse er etterlyst som vitner.Den ene personen, en mann, ble observert løpende nedover Hoffsveien cirka klokka 16.30 på drapsdagen. Den andre, også en mann, ble sett i garasjeanlegget til Coop Skøyen klokka 15. 30, mens den tredje, enten kvinne eller mann, ble observert i Gråbrødredveien cirka klokka 15.55.- Vi står dessverre på bar bakke i denne etterforskningen. Det er derfor vi går ut med disse tegningene nå, sier Rohde til Dagbladet.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer