- Vi står midt i en orkan

Frp får katastrofale 9,5 prosent på en fersk TV 2-måling.

I STORMEN: Finansminister Siv Jensen har aldri fått så dårlig oppslutning som partileder, enn katastrofale 9,5 prosent oppslutning på TV 2s meningsmåling for november. Jensen skylder på stormen rundt det sterkt kritiserte statsbudsjettet. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet
I STORMEN: Finansminister Siv Jensen har aldri fått så dårlig oppslutning som partileder, enn katastrofale 9,5 prosent oppslutning på TV 2s meningsmåling for november. Jensen skylder på stormen rundt det sterkt kritiserte statsbudsjettet. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Det er ikke bra nok, sier Frp-leder Siv Jensen til TV 2.

TV-kanalen benytter byrået TNS Gallup, som ikke har hatt Frp så lavt siden 1995.

Oktober-oppslutningen på 9,5 prosent er hele 4,3 prosentpoengs tilbakegang siden forrige TV 2- måling.

Ved valget fikk Frp 16,3 prosents oppslutning.

- En stor andel av Fremskrittspartiets velgere har satt seg på gjerdet og avventer situasjonen. De venter til stormen rundt statsbudsjettet har lagt seg. Nå står vi midt i en orkan, jeg er ikke overrasket over at det får utslag på målingene, sier Jensen til kanalen.

Omtrent det samme sa Frp-lederen da Dagbladet for nøyaktig en uke siden konfronterte henne med 12,2 prosents oppslutning i Ipsos MMIs oktober-måling.

- En stor andel av velgerne har ikke gjort seg opp en mening om budsjettet, og det sier meg at de avventer og bruker litt tid på å sette seg inn i hva vi faktisk vil gjøre. Når den verste stormen er over, og man får fordøyet alle fakta, skal du ikke se bort fra at mange ser at dette kanskje ikke var så galt, sa Jensen til Dagbladet da.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer