- Vi sto rett ved siden av og kunne ikke gjøre noe

Kamerater av drepte Juan «Nito» Navarro (28) ble hjelpeløse vitner til drapet.

SJOKK OG VANTRO: Bildet er tatt bare øyeblikk etter knivdrapet; venner av drepte Juan Navarro står sjokkerte igjen på åstedet mens avdøde bæres bort i bakgrunnen. Foto: PRIVAT
SJOKK OG VANTRO: Bildet er tatt bare øyeblikk etter knivdrapet; venner av drepte Juan Navarro står sjokkerte igjen på åstedet mens avdøde bæres bort i bakgrunnen. Foto: PRIVAT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): - Vi sto rett ved siden av og kunne ikke gjøre noe. Nito kom mot oss, men falt rett i bakken. En av oss reiv av seg genseren for å prøve å stoppe blodet, men da var det for seint, forteller en kamerat av knivdrepte Juan «Nito» Navarro (28) til Dagbladet.no.

- Pisket opp stemningenKameraten er en av flere som ble vitne til den tragiske hendelsen der den 28-årige småbarnsfaren brutalt ble drept av sin 26-årige venn på Romsås i Oslo i går ettermiddag. Han forteller at en tredjeperson i forkant av hendelsen pisket opp stemningen i lokalmiljøet.- Han sa til Nito at drapssiktede sa han var en tyster, og at han hadde «byttet side», forteller han.

Nito er kjent for politiet for forhold fra noen år tilbake - men hadde den seinere tida kommet seg ut av kriminaliteten og spilte blant annet fotball på høyt nivå.

Navarro ble til slutt overbevist om at han burde dra og møte 26-åringen, som han vokste opp sammen med. Dermed gikk det ut melding i vennegjengen om at de to skulle møtes i går ettermiddag.

- Ingen trodde det skulle bli slåsskamp. Men 26-åringen gikk opp til mora si og hentet en kniv, forteller vitnet, som i går kveld satt i avhør med politiet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer