- Vi tar vare på ham på best egnet måte

Siv Jensen er forferdet oversaken og glad for at Trond Birkedal har trukket seg fra alle verv. Men hun skyver han ikke ut i kulden.

I SJOKK: Nyheten om siktelsen av Frp-politiker Trond Birkedal slo ned som en bombe da Siv Jensen og kollegaene satt i sentralstyremøte i går. Her fra  landstyremøtet i februar i år. Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet.
I SJOKK: Nyheten om siktelsen av Frp-politiker Trond Birkedal slo ned som en bombe da Siv Jensen og kollegaene satt i sentralstyremøte i går. Her fra landstyremøtet i februar i år. Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dagbladet): Siv Jensen reagerer med vantro og skuffelse over nyheten om den betrodde Frp-politikeren som er siktet for utuktig adferd. Frps ordførerkandidat i Stavanger skal ha nakenfilmet en ung mann i dusjen uten hans samtykke.

- Jeg er forferdet over denne saken, skuffet og lei meg, og jeg er glad for at han har trukket seg fra alle sine verv og at han er under etterforskning. Utover det er det vanskelig å kommentere saken, sier Siv Jensen til Dagbladet i vandrehallen på Stortinget i dag.

Hun presiserer at det er en enkeltperson som er under etterforskning, og at saken ikke dreier seg om politikk. Selv om Birkedal har trukket seg fra alle verv, skyves han ikke helt ut i kulden.

- Vi tar vare på han på best egnet måte. Det er mitt ansvar som partileder, sier Jensen.

Hun har ingen flere kommentarer i saken som åpenbart er vanskelig for partiet.

Bombe Det var Dagbladet som avslørte saken i går. Da satt hele Frp-ledelsen i sentralstyremøte. Generalsekretær Geir Mo har fortalt at saken slo ned som en bombe, og at ingen skal ha kjent til saken.

- Jeg dusjet mens Trond fulgte med på pc´en, forteller den 19 år gamle mannen til Dagbladet. Les hans historie her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer