Oslo - den delte byen

- Vi tar vare på hverandre og gjør Romsås til et enda bedre sted

De drikker mindre alkohol og røyker mindre hasj enn resten av landet. Men ellers er Romsås fattigst, har flest skole-dropouts og flere arbeidsledige. Og nesten alle bor i blokk.

SKILLS IN THE HILLS: Romsåsbreakerne Alexander Hansen (26), Heine Pezoa (25) og Nicolay Luu (26) holder gratis breake-workshops på Raven fritidssenter på Romsås. - Alle som kommer fra Romsås møter fordommer fra andre, og det er ikke så morsomt. Men vi romlinger elsker bydelen vår, og håper at folk vil ta turen hit for å oppdage Romsås på sitt beste, sier breakerne. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
SKILLS IN THE HILLS: Romsåsbreakerne Alexander Hansen (26), Heine Pezoa (25) og Nicolay Luu (26) holder gratis breake-workshops på Raven fritidssenter på Romsås. - Alle som kommer fra Romsås møter fordommer fra andre, og det er ikke så morsomt. Men vi romlinger elsker bydelen vår, og håper at folk vil ta turen hit for å oppdage Romsås på sitt beste, sier breakerne. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Fire breakere i gruppa Skills in the Hills holder gratis breake-workshop for ivrige unge på Raven fritidsklubb på Romsås: Målet er å «spre glede, lærdom og motivasjon til neste generasjon».

- For når du gjør er opptatt med aktiviteter, er det mindre rom for negativ utvikling, sier Nicolay Luu (26), før kameraten overtar:

- Vi er født og oppvokst på Romsås, et veldig bra sted som vi hele tida jobber med å gjøre enda bedre, sier Alexander Hansen (26).

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer