- Vi tok bilder av ufoer

Det meksikanske luftforsvaret er ikke i tvil. Bildene viser 11 lysprikker som til tider flyr i formasjon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Meksikanske ufo-observasjoner har lenge blitt avfeid av eksperter som juks eller naturfenomener. Men nå melder det meksikanske luftforsvaret seg på i rekken av observasjoner.

Under et nattlig tokt, på jakt etter narkotikasmuglere, tok overvåkingsflyet bilder av det pilotene mener er ufoer.

- Virker ekte

På en pressekonferanse i Mexico City fortalte ufoentusisten og journalisten Jaime Maussan om observasjonene.

- De var usynlige for øyet, men de var der. Det er det ikke tvil om. De hadde masse, de hadde energi, og de beveget seg rundt, fortalte han ifølge nyhetsbyrået Reuters.

Mexicos forsvarsdepartement har gitt Maussan en femtenminutters video med bevismaterialet. Videoen er tatt opp over østkysten av Mexico, og inneholder lyden fra pilotene.

Ikke alene

- Vi er ikke alene! Dette er så merkelig, hoiet en av pilotene da flyet deres ble omgitt av lys. Lysene ble først fanget opp av radaren, uten at pilotene kunne se noe. Men da de satte i gang det infrarøde kameraet kunne de se lysprikkene i lufta.

Bildene viser 11 lysprikker som til tider flyr i formasjon, eller flyter rundt flyet. Pilotene ble først nervøse da objektene snudde rundt og jaget dem. Fortsatt uten at de kunne se dem uten det infrarøde kameraet.

- På et tidspunkt var det... Skjermene viste at de var bak oss, til venstre for oss, og foran oss. På det tidspunktet ble jeg litt stressa, fortalte major Magdaleno Castanon.

Ufo-observasjonen er ikke verfisert av uavhengige kilder, men videobildene er vist på meksikansk fjernsyn.

HER ER UFOENE: Bildene ble tatt av det meksikanske forsvarets eget fly.