- Vi tror en drapsmann er borte fra gatene

Mannen som ble skutt av politiet mandag, er seriemorderen i Sør-Carolina.

MENER SERIEMORDEREN  ER TATT: Politiet i Sør-Carolina mener nå at en mann som ble drept av politiet, er den etterlyste seriemorderen som er mistenkt for å stå bak fem drap i området siden slutten av juni. Foto: CHEROKEE COUNTY SHERIFF'S DEPARTMENT/EPA/SCANPIX
MENER SERIEMORDEREN ER TATT: Politiet i Sør-Carolina mener nå at en mann som ble drept av politiet, er den etterlyste seriemorderen som er mistenkt for å stå bak fem drap i området siden slutten av juni. Foto: CHEROKEE COUNTY SHERIFF'S DEPARTMENT/EPA/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Mandag kveld kom meldingen om at politiet kan ha skutt en mann som er mistenkt for å ha drept fem personer i den lille byen Gaffney i nabostaten Sør-Carolina.

Politiet i byen Gaston bekrefter nå at våpenet som ble funnet på mannen, matcher våpenet som er brukt i de fem drapene, melder CNN.

- Vi tror en drapsmann er borte fra gatene, sier politimester Reggie Lloyd i politiet i Sør-Carolina, til kanalen.

- Vi har ham. Han er seriemorderen, sier visepolitimester Neil Dolan til nyhetsbyrået AP.

Skutt av politietPolitiet i Gaston bekreftet i en pressemelding at de hadde skutt og drept en person, etter det som først ble rapportert som et mulig innbrudd. En av de tre mennene som ble funnet på stedet, oppga falsk legitimasjon.

Han var også etterlyst i en annen sak, og da politiet forsøkte å pågripe ham, skjøt han en av politimennene i beinet. Politimannen skjøt tilbake og drepte mannen.

Mannen skal altså etter all sannsynlighet være mannen som står bak drapene, som startet med drapet på ferskenbonden Kline Cash (63). Han ble funnet død i sin egen stue 27. juni. Deretter ble Hazel Linder (83) og dattera Gena Linder Parker (50) funnet bundet og drept i farens hjem. De to siste drapsofrene er Stephen Tyler (35) og hans datter Abby Tyler (15).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer