Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Vi tror Tina lever

Familien til den savnede Tina Jørgensen venter på telefonen som skal fortelle at Tina kommer hjem. - Vi har det fælt, men har ikke gitt opp håpet, sier de.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det begynner å røyne på, men vi tror vi får se Tina igjen, sier Morten Rasmussen, som er samboer med Tina Jørgensens mor, Torunn Austdal. Til Stavanger Aftenblad sier de at de tror Tina ufrivillig holdes et sted.

Hver kveld siden Tina forsvant for fem døgn siden, har Austdal og Rasmussen vært sammen med venner og familie.

- Vi har det fælt. Men vi gir ikke opp håpet. Vi føler oss rimelig oppegående, for vi har ennå ikke fått følelsen av at vi står overfor en virkelig tragedie. Andre har opplevd før at savnede har kommet tilbake igjen, sier Rasmussen til avisa.

I dagens VG anmoder de alle som kan vite noe til å ta kontakt med politiet.

- Noen må ha lagt merke til Tina. Hun har et utseende og en utstråling som gjør at hun skiller seg ut selv i en folkemengde. Noen må ha sett om det hendte noe. Dersom noen som leser dette har gjort henne noe, vær så snill å gi oss et svar, sier Torunn Austdal.