- Vi var ikke kjærester

Kvinnen som ble utpekt som John Kerrys elskerinne slår tilbake mot utroskapsryktene. - Vi hadde ikke et forhold, sier Alexandra Polier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ryktene kunne kostet John Kerry dyrt. Presidentkanidaten har feiet all motstand av banen og leder suverent som demokratenes håp ved presidentvalget i USA til høsten.

Etter fire dagers taushet tar Alexandra Polier, som ryktemakerne utpekte som Kerrys elskerinne, bladet fra munnen.

- Jeg har aldri hatt et forhold med senator John Kerry, og ryktene i pressen er fullstendig falske, sier den 27 år gamle frilansjournalisten i en pressemelding til nyhetsbyrået AP.

Ryktene ville ha det til at kvinnen var praktikant hos Kerry, og at det var i denne perioden at forholdet oppsto.

- De som sprer disse ryktene og påstandene kjenner meg ikke, sier Polier.

- Jeg har aldri vært praktikant eller jobbet for John Kerry.

Polier er på besøk hos foreldrene til sin forlovede i Nairobi og ber mediene respektere privatlivets fred.

Det var det beryktede nettstedet Drudge Report som torsdag hevdet at John Kerry hadde hatt et forhold til Polier. Det samme nettstedet sprakk i sin tid nyheten om forholdet mellom Bill Clinton og Monica Lewinsky. Medier over store deler av verden viderebragte historien om Kerry og hans påståtte elskerinne.

- Fordi historiene var usanne antok jeg at media ville overse dem. Det virker som om forsøk på å selge løgnene ville fortsette, derfor følte jeg meg tvunget til å kommentere dem, heter det i uttalelsen.

Alexandras foreldre har også kommet med en uttalelse i dag.

- Vi har snakket med datteren vår og påstandene som er kommet om henne er fullstendig feilaktige og grunnløse. Vi elsker henne og støtter henne 100 prosent, og disse grunnløse ryktene er sårende for hele familien. Vi setter pris på hvordan senator John Kerry har håndtert situasjonen og vil stemme på ham ved presidentvalget, heter det blant annet.

IKKE UTRO: Kerrys påståtte elskerinne avviser at de har hatt et forhold. Her er presidentkandidaten med kona Teresa.