Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Vi vet at en bil på en eller annen måte er involvert

Mann kritisk skadd i mystisk ulykke på Karmøy.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann i 20-åra fra Kopervik ligger kritisk skadd på Universitetssykehuset i Stavanger mens politiet i Haugesund jobber på spreng for å finne ut hvordan mannen fikk skadene.

- Vi har siktet en person etter veitrafikkloven. Han sitter i avhør mandag kveld og vi skal i tillegg avhøre vitner, sier operasjonsleder Jan Magne Østebøvik ved Haugaland og Sunnhordland politidistrikt til NTB.

- Så vidt jeg vet var det sykehuset i Stavanger som underrettet politiet om at luftambulansen hadde hentet en hardt skadd mann på Åkra i Karmøy ved 6-tiden søndag morgen. Rogaland politidistrikt varslet lensmannen på Karmøy, men ikke før mandag formiddag. Politiet begynte så å nøste opp saken, sier Østebøvik.

Han bekrefter at politiet etter hvert har satt inn betydelige ressurser for å finne ut hva som har skjedd, men at det meste fortsatt er uklart.

- Vi vet at en bil på en eller annen måte er involvert, men vi vet ikke om skadene skyldes påkjørsel eller en annen form for ulykke. Politiet har dessuten ikke rukket å avhøre besetningen på helikopteret som hentet den skadde.

Politiet sperret mandag ettermiddag av et område ved en parkeringsplass ved Åkrasanden samtidig som en bestemt bil ble undersøkt. Bileieren er identisk med han som mandag kveld satt i avhør.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media