Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Vi vet hvor han er

Politiet i Pattaya om voldsmistenkt 36-åring fra Bergen. Har sagt han skal melde seg i dag.

 HER SKJEDDE DET:   De to nordmennene hadde vært på dette norske utestedet i Pattaya i Thailand - Kåres Party Bar. Jarle Nyegaard fra Bergen døde av hodeskader etter å ha vært i krangel med en annen nordmann, som nå har formidlet via sin lokale advokat at han kommer til å melde seg for politiet mandag. Foto: Harald Henschien.
HER SKJEDDE DET: De to nordmennene hadde vært på dette norske utestedet i Pattaya i Thailand - Kåres Party Bar. Jarle Nyegaard fra Bergen døde av hodeskader etter å ha vært i krangel med en annen nordmann, som nå har formidlet via sin lokale advokat at han kommer til å melde seg for politiet mandag. Foto: Harald Henschien. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

PATAYA/OSLO (Dagbladet): Den 36 år gamle nordmannen som er mistenkt for å ha slått til Jarle Nyegaard (43) fra Bergen, slik at han falt og døde av hodeskader i Pattaya sist uke, skal ifølge sin thailandske advokat melde seg for politiet på det «norske» feriestedet i Thailand mandag.

Politiet i Pattaya opplyste til Dagbladet lørdag at 36-åringen varslet at han skulle melde seg søndag.

Det skjedde ikke.

- Politiet vet hvor den mistenkte befinner, sa en kilde ved politistasjonen i Pattaya til Dagbladet seint søndag kveld lokal tid.

Politiet opplyser også at pårørende til den døde 43-åringen kommer dit mandag.

Var venner 36-åringens advokat kom aleine til polititasjonen søndag kveld for å få bli orientert om alle detaljer. Han henviste Dagbladet til det norske utenriksdepartementet for opplysninger om hva som vil skje videre i denne saken.

Pressevakt Frode Overland Andersen sier at norske myndigheter har bistått den dreptes familie på vanlig vis, men at det ikke har kommet noen henvendelse fra den mistenkte 36-åringen eller hans advokat.

Den døde Jarle Nyegaard og 36-åringen var venner, og de hadde vært på det norske utestedet Kåres Party Bar sist natt til torsdag lokal tidfor å se Champions League-kampen mellom Manchester United og Galatasaray.

De skjebnesvangre slagene skal ha falt ved 05-tiden på morgenen i en diskusjon om det var smart å kjøre motorsykkel etter en lang pubkveld.

37 000 kroner En politikilde i Pattaya sier til Dagbladet søndag kveld at det er fullt mulig å slippe varetekt mot å betale kausjon dersom han melder seg.

Men han får ikke forlate Thailand før skyldspørsmålet er avgjort av thailandske justismyndigheter.

Ifølge bt.no vil kausjonen bli satt til 200 000 bath - om lag 37 000 norske kroner.   

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media