Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Vi vil være en støtte for ofre, pårørende og venner

Både Kronprins Haakon og Kronprinsesse Mette Marit var tydelig preget av samtalene de hadde med overlevende etter skuddsalvene fra Anders Behring Breivik på Utøya.

20110724: Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette Mareit besøkte skadde på Ringerike sykehus etter massakren på Utøya. Foto: Per Flåthe/Dagbladet
20110724: Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette Mareit besøkte skadde på Ringerike sykehus etter massakren på Utøya. Foto: Per Flåthe/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

HØNEFOSS (Dagbladet): Kronprinsparet reiste i ettermiddag til Ringerike Sykehus. Der brukte paret halvannen time på besøket, og tok seg god tid med hver enkelt.

- Vi ønsker å være til stede og være en støtte for ofre, pårørende og venner, sa kronprins Haakon og kronprinsesse Mette Marit til pressen, etter besøket på sykehuset.

De understreket sterkt at dette er en ekstrem situasjon. Samtidig pekte paret på at det også har kommet gode ting som følge av presset
.
- I en tid som dette, de siste to dagene, har Norge vist at vi som bor her står sammen, sa kronprinsen.

Kronprinsparet tenkte ikke bare på ofrene og deres pårørende. Det sendte også en hilsen og takk til alle etater og frivillige som har stått på, og ytt utover det vanlige.

Utenlandsk presse beundret kronprinsparet for sin åpne og direkte måte å prate på, og ikke minst for nærheten paret har til omgivelsene.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!