Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Vi viser ikke noe folk ikke har sett før

Derfor kastet de tre venninnene klærne 633 meter over havet på Senja.

TOPPLØSE:  Frøydis Laxaa, Marita Bjørglund og Kristine Salmi Ronesen kastet nesten alle klærne på fjellet Segla på Senja. - Jeg er bare ung en gang, og ville gjøre det før jeg blir gammel, sier Frøydis Laxaa til Dagbladet. Foto: Fredrik Olsen
TOPPLØSE: Frøydis Laxaa, Marita Bjørglund og Kristine Salmi Ronesen kastet nesten alle klærne på fjellet Segla på Senja. - Jeg er bare ung en gang, og ville gjøre det før jeg blir gammel, sier Frøydis Laxaa til Dagbladet. Foto: Fredrik Olsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Lørdag gikk de tre venninnene Frøydis Laxaa (19), Marita Bjørglund (19) og Kristine Salmi Ronesen (21) opp på toppen av fjellet Segla på Senja. Det melder avisa Nordlys.

Fjellet strekker seg 639 meter - nesten loddrett - opp fra havet.

Vel oppe kledde jentene av seg nesten alle klærne, bare trusa fikk være på da toppturen ble foreviget.

- Vi tenkte bare å gjøre det som en spøk, men tok den helt ut, sier Frøydis Laxaa til Dagbladet.

«Naking»-fenomen Hun hadde sett en annonse for en fotokonkurranse i lokalavisa Folkebladet, der Norges beste «naking»-bilde skal kåres. Lørdag klatret jentene samt vennen og fotograf for anledningen - Fredrik Olsen - opp til toppen av fjellet. 

- Jeg er ung bare en gang, og jeg ville gjøre dette før jeg blir gammel. Alle kan gjøre dette. Vi viser ikke noe folk ikke har sett før. Det var artig, sier Laxaa videre.

Bildet ligger også på jentenes Facebook-profil, hvor flere venner har kommentert stuntet.

- Det er veldig mange som har kommentert og sagt at det er tøft det vi har gjort. Det var ikke meninga at det skulle i avisa, men vi ble oppringt søndag morgen, og nå har det spredt seg videre, sier hun.

Ville være alene De tre venninnene brukte en og en halv time til toppen fordi de havnet bak et turfølge på 14 personer.

På toppen ventet de til turgåerne gikk ned igjen fordi de ikke ønsket å kle av seg foran dem.

- Dem gikk kjempesakte, men ikke alle trenger å se alt. Det føltes ganske lettkledd, men det var artig, sier Marita Bjørglund til Dagbladet.

Hun hadde aldri trodd at bildet skulle bli så populært.

- Det er slike ting man gjør som ung, det blir gode minner å tenke tilbake på på gamlehjemmet. Vi har bare fått gode tilbakemeldinger. Folk synes bildet er stilig.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media