- Vi visste nok begge at dette var den siste gangen

Rørende presentasjon av Regines bok. Her er videoene med Årets navn og de nærmeste.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Boka om 18 år gamle Regine Stokkes kamp for livet er en bestselger allerede før den ble lansert og lagt ut til salg i dag.

Alle de store bokkjedene har bestilt boka på forhånd og en uke før lansering har den også toppet bestillingslistene til de store nettbokhandlene.

Regines bok - En ung jentes siste ord, er en samling av Regine Stokkes egne tekster, et utvalg av de 42 000 innleggene på bloggen Face your fear (Se frykten i øyenene) og tekster av venner og familie.

Årets navnGjennom bloggen og Dagbladets reportasjer har et stort publikum i alle aldre fulgt Regines livsbejaende kamp mot akutt leukemi gjennom 15 måneder.

Regine døde 3. desember i fjor. Hun ble kåret til Årets navn 2009 av Dagbladets lesere. I dag presenterte Gyldendal Norsk Forlag boka for en forsamling som ikke kunne unngå å la seg røre av den sterke jentas  historie. Lillesøsteren Elise Stokke og bestevinninnen Eli Ann Ommedal leste fra boka.

Den siste kveldenEli Ann minnes den siste kvelden hun var hjemme hos Regine. Det var 2. desember.

- Vi visste nok begge at dette var den siste gangen vi skulle få være sammen. Selv i livets siste dager tenkte du på andre. Vennskapssmykket du ga meg den kvelden er den fineste gaven jeg noen gang har fått. Jeg ga deg en klem og sa at jeg var glad i deg, smertelig klar over at dette skulle bli siste gangen jeg skulle få se deg i live.Regine var glad hun fikk oppleve konfirmasjonen til lillesøsteren i fjor høst.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.