- Vi yter gode tjenester

Sveio kommune vil gjerne at Lene Mækeland Stølen tar kontakt med dem, hvis hun føler at kommunen ikke har holdt hva de lovet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dagbladet tok i går kontakt med rådmann Odd Henry Dahle i Sveio, med spørsmål om Lene Mækeland Stølen har fått den hjelpen hun mener hun ble lovet etter den tragiske hendelsen i fjor. Rådmannen viste da videre til kommunens kommunalsjef Bjørn Gilje.

- Det er vanskelig å si noe konkret i denne saken, og spesielt på grunn av taushetsplikten, sier Gilje.

Men på generelt grunnlag sier han:

- Jeg mener kommunen yter gode tjenester for personer som har vært igjennom en krise, det er den enkelte som kommer i en slik situasjonen, som i utgangspunktet nok styrer hvor mye det offentlige kommer inn med av bistand, sier Gilje.

Han sier at han ikke kjenner til at det er blitt lovet noe, men ønsker at Lene Mækeland Stølen skal ta kontakt hvis hun ikke har fått den hjelpen hun har blitt lovet.

- Hvis det er lovt tjenester som kommunen ikke har fått fulgt opp, bør kommunen få vite det av henne slik at vi kan rette opp den svikten som da har skjedd, hvis dette er mulig, sier Gilje.

- Dersom det er slik at en person bor i en annen kommune, vil det ikke alltid være naturlig at det ytes hjelp av denne art over kommunegrensene,sier han.

Dagbladet klarte i går kveld ikke å oppnå kontakt med verken nåværende eller tidligere ordfører i Sveio.