Skogen på Stovner:

Vibrator-funn sjokkerte småbarnsmor

Sara Belhassani drar ofte ute i skogen for å plukke søppel sammen med barna sine. Funnene overrasker stadig.

SJOKK-FUNN: Dette var vibratoren den sju år gamle dattera til Sara fant på mandag da de var ute for å plukke søppel. Foto: Privat
SJOKK-FUNN: Dette var vibratoren den sju år gamle dattera til Sara fant på mandag da de var ute for å plukke søppel. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sara Belhassani fikk seg litt av et sjokk da den sju år gamle dattera plutselig sto med en vibrator i hånda.

De hadde vært ute på søppelplukking i skogen rundt nærområdet. Noe familien ofte gjør, da døtrene er medlem av Miljøagentene Stovner.

Det skriver Avisa Oslo som først omtalte saken. Dagbladet har vært i kontakt med Belhassani som ikke ønsker å kommentere saken ytterligere.

- Kanskje en stavmikser?

Sist mandag var dagen dattera gikk bort til moren sin med et sort og spisst objekt. Uviten om hva det var hun holdt i handa.

- Da dattera mi på sju fant denne spurte hun «mamma, hva er dette?» Hun trodde det var en stavmikser, og jeg tenkte det var en massasjestav. Men da jeg googlet logoen, skjønte jeg hva det var, sier moren til Avisa.

Hun forteller at hun syntes det er fælt at noen virkelig har kastet et sexleketøy i et område barn og unge ferdes.

Reagerer kraftig

- Tenk hvis andre barn uten hansker hadde funnet den. Unger er nysgjerrige og tar på det meste, sier hun til TV 2 som også har omtalt saken.

Foreldrene tok saken i egne hender og kastet vibratoren i søpla. Til den eldste dattera på ti forklarte de hva funnet egentlig var.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer