Skredet i Gjerdrum

Victoria (13) og Ann-Mari (50) funnet omkommet

Ble tatt av skredet i Gjerdrum.

OMKOM: Victoria Emilie Næristorp-Sørengen (13) og Ann-Mari Olsen-Næristorp (50) ble tatt av leirskredet på Ask 30. desember. Foto: Privat, med tillatelse fra familien
OMKOM: Victoria Emilie Næristorp-Sørengen (13) og Ann-Mari Olsen-Næristorp (50) ble tatt av leirskredet på Ask 30. desember. Foto: Privat, med tillatelse fra familien Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det var Victoria Emilie Næristorp-Sørengen (13) og moren, Ann-Mari Olsen-Næristorp (50), som ble funnet omkommet i skredområdet på Ask tirsdag.

Det opplyser i en pressemelding, etter at de avdøde nå er identifisert på Rettsmedisinsk institutt.

- De pårørende er varslet, opplyser Øst politidistrikt videre.

Prøvde å flykte

De to lå og sov i boligen i Nystulia da skredet gikk natt til 30. desember. Hele familien, som også omfatter Odd Steinar Sørengen (48), prøvde å komme seg ut.

Sørengen har fortalt til Romerikes Blad at han ikke maktet dette, men så datteren og samboeren forsvinne ut døra.

Til samme avis sier Odd Steinar Sørengen at det var med blandede følelser han fikk bekreftet at det var hans samboer og deres datter som ble funnet i skredområdet tirsdag.

- Det er både lettelse og fortvilelse. Lettelse over at de er funnet, men samtidig en fortvilelse over at de er døde. De har ikke vært døde for meg før nå, sier han til Romerikes Blad.

Mor og datter har sammen med Rasa Lasinskiene (49) vært de siste savnede etter raset; de sju andre var funnet innen 3. januar.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer