Victoria (23) ble et symbol etter terrorangrepet. I helga ble hun drept i en trafikkulykke

- Vi er i sjokk.

SYMBOL: Victoria McGrath ble et symbol etter dette bildet da maratonløpet i Boston ble rammet av en terroraksjon. I dag ble det bekreftet at den 23 år gamle kvinnen har mistet livet i en trafikkulykke i Dubai. Foto: AP Photo/MetroWest Daily News, Ken McGagh/NTB Scanpix
SYMBOL: Victoria McGrath ble et symbol etter dette bildet da maratonløpet i Boston ble rammet av en terroraksjon. I dag ble det bekreftet at den 23 år gamle kvinnen har mistet livet i en trafikkulykke i Dubai. Foto: AP Photo/MetroWest Daily News, Ken McGagh/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I tiden etter angrepet mot det tradisjonelle maratonløpet i Boston i 2013, ble Victoria McGrath et symbol på de som overlevde terroren.

Bildet av brannmannen James Plourde som bærer den da 20 år gamle kvinnen vekk fra eksplosjonsstedet gikk verden rundt, og hun holdt også en tale på en minnemarkering for de som mistet livet.

I dag kom nyheten om at hun har mistet livet i en trafikkulykke i Dubai. Dette bekreftes av moren til McGrath som skriver følgende i en e-post til NBC.

- Vi er i sjokk. Hjertene våre er knust.

Detaljer ikke kjent McGrath var på studietur til Dubai sammen med medstudent Priscilla Perez Torres. Hun mistet også livet i ulykken. Begge elevene var tilknyttet Northeastern University i Boston.

Universitetet bekreftet også at ulykken mandag, og sender sine kondolanser til familiene deres, men kunne ikke si noe mer detaljert om hva som skjedde.

- Victoria og Priscilla var høyt verdsatt og viktige i miljøet på universitetet. At de nå har gått bort etterlater seg et hull, og vi er alle i sorg. De var snille og talentfulle unge kvinner med en lys framtid foran seg, skriver de.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer