Victoria og kjæresten lurte kungen

Victoria viste fram sin kjæreste Daniel Westling for 10 000 i Globen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Dette var en demonstrasjon fra hennes side. Hun har bestemt seg for Daniel, forteller en venn av kronprinsessen til den svenske avisa Expressen.

Overraskelsen ble gjennomført onsdag kveld da Victoria var i Globen for å se Sverige spille mot Finland i hockey-world cupen. Hun var der som offisiell representant for det svenske kongehuset. Kjæresten Daniel var imidlertid ikke offisielt med i planene, likevel hadde paret tatt plass på samme tribunebenk, med en venn mellom dem.

- Dette hadde ingen regnet med, ikke engang kongen. Han visste at Victoria skulle dit siden det var en del av kongefamiliens program, men at hun skulle ta med seg Daniel Westling hadde han ingen anelse om. Ingen, bortsett fra noen venner visste det, sier en av kronprinsessens venner.

Banebrytende

Kronprinsessen har aldri tidligere vist fram kjæresten i offisiell sammenheng. Derfor kan gårsdagen være banebrytende for den svenske kongefamilien.

- Hun er lei av å snike seg rundt med ham. Victoria vil en gang for alle vise verden at det er Westling som gjelder. Alle i vennekretsen hennes er snart gift, og hun føler vel at det samme er på tide for henne, sier en av vennene, ifølge Expressen.

Informasjonsssjef Elisabeth Tarras-Wahlberg ved slottet hevder det ikke var noen offisiell opptreden selv om det var en del av kongefamiliens ukeplan.

- Det var en offentlig opptreden, ikke en offisiell opptreden, det er stor forskjell. Dette handler absolutt ikke om noen markering fra kronprinsessens side, sier hun.

<B>VISTE FRAM KJÆRESTEN SIN PÅ HOCKEYKAMP ONSDAG:</B> Men her er kronprinsesse Victoria på middag hos Storhertugen Henri og storhertuginne Marie Teresa av Luxemburg.