Victoria sjokkerer igjen

Hadde sex foran en tjuetalls middagsgjester på jetset-restaurant.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Modellen Victoria Silvstedt vet hvordan hun skal skape oppmerksomhet rundt sin egen person. Forskrekkede lunsjgjester ved den fasjonable restauranten Nikki Beach i Saint-Tropez ble vitner til at den langbente skjønnheten hadde seg med en ukjent mann i en av restaurantens båser.

Den svenske blondinen skal ifølge Aftonbladet ha vært på et oppdrag på Sardinia, da hun bestemte seg for å ta en kort ferie på det franske jetsetstedet før hun satte kursen hjem til New York.

Vitner kan fortelle at Silvstedt og hennes uidentifiserte mannlige venn ankom spisestedet i 17-tiden torsdag forrige uke, og middagen utviklet seg straks til noe mer enn utforskningen av spennende samtaleemner.

- Hun lå på sofaen i en lunsjbås og fikk oralsex av mannen. De andre gjestene var helt sjokkert, forteller en av øyevitnene til Aftonbladet.

Tjuetalls nysgjerrige tilskuere

Det tok ikke lang tid før de andre gjestene oppdaget hvem det var som forstyrret deres middagsro. Tjuetalls personer, blant de flere svenske, skal ha samlet seg rundt bordet og fulgt mer eller mindre interessert med.

Og det virket ikke som om paret brydde seg nevneverdig om den voksende tilskuerskaren.

- De holdte på i kanskje ti minutter. Etter en stund var det en jente som sa til Victoria at de burde slutte, men tanke på at hele stranden så hva de holdt på med og ettersom det også kunne være paparazzi tilstede. Men mannen presset hun bare ned og sa

«vi fortsetter»

på engelsk, forteller en av vitnene.

Paret skal allikevel ha gitt seg etter noe minutter og forlatt restauranten. Det hører med til historien at Victoria er gift med den amerikanske tv-journalisten Chris Wagge. Flere av vitnene kan derimot bekrefte at det ikke var han som var blondinens middagsdate denne ettermiddagen.

Reaksjonene blant restaurantgjestene etter sex-stuntet var blandet.

- Damene som var tilstede var forbannet, men det virket som den mannlige delen fant det interessant, forteller en som overvær hele seansen.

Aftonbladet har ikke snakket med Victoria Silvstedt.

<B>VEKKER OPPSIKT:</B> Det er ikke lenge siden den svenske sex-bomben var i medias søkelys forrige gang. Da fortalte hun om sin liberale holdning til jente-sex.
<B>OGSÅ SKUESPILLER OG PLATEARTIST: Victoria hadde middels bra suksess med singelen <font face="arial, helvetica, sans-serif">«Hello hey»</font> i 1999 og hun har også medvirket i flere TV-serier, blant annet <font face="arial, helvetica, sans-serif">«Melrose Place»</font>.