Victoria vant 4,8 millioner og ble pokerhistorisk

Den første til å vinne European Poker Tour to ganger.

HISTORISK: Britiske Victoria Coren Mitchell er den første til å vinne European Poker Tour to ganger. Foto: Neil Stoddart/PokerStars.com
HISTORISK: Britiske Victoria Coren Mitchell er den første til å vinne European Poker Tour to ganger. Foto: Neil Stoddart/PokerStars.com Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Journalist og programleder Victoria Coren Mitchell skrev pokerhistorie da hun i går ble den første spilleren til å vinne European Poker Tour (EPT) for andre gang, skriver BBC.

Etter å ha feid 556 konkurrenter av banen i italienske Sanremo, var prispengene på 476100 britiske pund, eller nær 4,8 millioner norske kroner, hennes, ifølge PokerStars.com.

Den britiske kvinnen er ikke bare en anerkjent pokerspiller og medlem av Team PokerStars Pro, hun er også journalist og har ukentlige spalter i The Observer og The Guardian. I tillegg leder Victoria Coren Mitchell spørreprogrammet «Only Connect» på BBC Four.

«I bloody WON!!!!!!» Da hun vant den prestisjetunge pokerturneringen i London i 2006, ble Coren Mitchell første kvinnelige vinner av EPT noensinne.

Med sin andre EPT-seier i går, har hun til nå spilt inn mer en 1,5 millioner pund i prispenger, noe som fører henne opp på topp ti-lista over kvinnelige pokerspillere gjennom historien.

«I WON! I bloody WON!!!!!!» skrev hun på Twitter etter å ha senket italienske Giacomo Fundaro i finalen. På norsk skulle det bli noe slikt som «Jeg VANT! Jeg pokker ta meg VANT!!!!!!».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer