Victoria ville rømme fra terroren

25 år gamle Victoria Hen rømte fra Israel fordi alle terroraksjonene skremte henne. Torsdag ble hun skutt og drept på flyplassen i Los Angeles, i det som kan ha vært et terrorangrep.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Victoria, foreldrene Avinoam og Rachel og hennes to yngre brødre, Nimrod og Udi reiste til Los Angeles i 1990, for å unnslippe terrortrusselen i Midtøsten. De bodde først i byen Rishin Letzion, som ble utsatt for en selvmordsbomber for to måneder siden, og flyttet seinere til Beersheva.

- De ville finne et sted hvor det var mulig å leve et fredelig liv, uten å måtte være redd for å miste sine nærmeste til terrorister, sier Sean Ben-Menahem, som er en nær venn av familien.

Nekter å tro

25-åringen, som jobbet for flyselskapet El Al, snakket ofte om at hun snart skulle gifte seg, og at hun ønsket seg barn. De planene ødela 41 år gamle Hesham Mohamed Hadayet fra Egypt da han skjøt og drepte Victoria med en .45-kaliber pistol.

Foreldrene hennes jobber i en butikk som selger bildeler. De holder seg inne i hjemmet sitt i Chatsworth, nordvest i Los Angeles, skriver New York Post.

- Akkurat nå er de i en tilstand der de nekter å tro at dette er sant. De venter at Victoria skal komme inn døra hvert øyeblikk, sier en annen nær venn av familien, Joseph Koller.

Pappajente

Victoria jobbet for Kollers private sikkerhetsfirma fra 1995 til 1998. Da begynte hun i skranken hos El Al, hvor hun håndterte billetter og boarding av passasjerer.

- Jobben hennes var å smile til folk, og få dem til å føle seg komfortable. Det gjorde hun med glans, sier Koller.

Resten av slektningene hennes bor fremdeles i Israel. Avisa Haaretz har snakket med onkelen hennes.

- Hun var en skikkelig pappajente. Den eneste gangen faren hennes ikke var i nærheten av henne, fikk hun to kuler i brystet.

DREPT: 25 år gamle Victoria Hen ble drept i skudd-dramaet på flyplassen i Los Angeles.
SØRGER: Hele familien sørger over tapet av den livsglade og vakre jenta. Fra venstre, moren Rachel, broren Udi, Victoria, broren Nimrod og faren Avi.
DRAPSMANN: 41 år gamle Hesham Mohamed Hedayet gikk amok på flyplassen i Los Angeles på bursdagen sin. Han skjøt Victoria to ganger i brystet, før han selv ble skutt og drept.