Vidar Kleppe melder seg ut av Frp

Vidar Kleppe har i kveld meldt seg ut av Fremskrittspartiet. Ifølge TV2 har han bestemt seg for å stå øverst på den såkalte Sørlandslista.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kleppe er tidligere blitt suspendert fra Frp i 12 måneder, noe som betydde at han måtte si fra seg sin sikre stortingsplass på som listetopp i Vest-Agder. I kvled skriver partiet i en pressmelding at Kleppe har meldt seg ut.

- Fremskrittspartiets sekretariat mottok i kveld klokka 18.00, stortingsrepresentant Vidar Kleppe sin utmeldelse av partiet, heter det i pressemeldingen som er under tegnet generalsekretær Geir Mo.

I en artikkel i Aftenposten i dag antyder Frp-leder Carl I. Hagen at han vil offentliggjøre negative opplysninger om Kleppe hvis han melder seg ut av partiet.

- Dette er norsk politikk uverdig. Trusler egner seg ikke som politisk virkemiddel, og er et stort samfunnsproblem, sier Kleppe til NTB.

Utmeldingen skjer ifølge TV 2 fordi Kleppe i helga bestemte seg for å stå øverst på den såkalte Sørlandslisten.

- Jeg er helt overveldet over den støtten jeg har fått i Vest-Agder. 17,5 prosent vil stemme på meg, og det er klart et alternativ vurderer oppe i denne situasjonen, er ei egen sørlandsliste, sier Kleppe til TV 2.

(Dagbladet.no)

GÅR SOLO: Vidar Kleppe har meldt seg ut av Frp, og satser nå alt på Sørlandslista.