Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Vidars million-BMW ble stjålet i natt: - Vet ikke om den er kjørbar lenger

Politiet ber vitner om tips etter biltyveri i Trondheim.

KOSTBART: Fronten på den dyre BMW-en har fått set en skikkelig smell. Foto: Vidar Grøset
KOSTBART: Fronten på den dyre BMW-en har fått set en skikkelig smell. Foto: Vidar Grøset Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Han hadde sett fram til sol, sommer og en herlig sesong på veien i sin BMW M4. Etter en lang vinter, lå alt til rette for å nyte resultatet av timene med arbeid på bilen. Men slik blir det ikke for Vidar Grøset i Trondheim.

Natt til søndag ble bilen, som har en prislapp på over en million ny, stjålet etter at noen tok seg inn i huset hans og stakk av med nøklene mens Grøset og familien lå og sov. Det var Adresseavisen som først omtalte tyveriet.

Da Dagbladet tar kontakt med Grøset søndag kveld, er det et skuffet trønder som svarer i telefonen. Det til tross for at bilen nettopp er funnet.

Store skader

- Politiet er på stedet og gjør undersøkelser og sikrer spor nå. Jeg er usikker på om den i det hele tatt er kjørbar. Den er veldig herpet, og har blant annet store skader i fronten. Felgene er også ødelagt, sier Grøset.

SKRAPET: Også venstre side av fronten og felgene har fått skader. Foto: Vidar Grøset
SKRAPET: Også venstre side av fronten og felgene har fått skader. Foto: Vidar Grøset Vis mer

Den ett år gamle BMW-en må sies å være at det lite brukte slaget. Ifølge eieren hadde den bare gått 6000-7000 kilometer, da den natt til søndag ble stjålet.

- Den var i veldig god stand. Innkjøpsprisen er en ting, men jeg har jo brukt flere hundre tusen på å få den slik jeg vil i tillegg, forteller Grøset.

- Ikke lett å kjøre

Med en motorkraft på godt over 400 hestekrefter, tror bileieren at BMW-en rett og slett kan ha blitt for mye å håndtere for tyvene.

- Bilen er ikke så lett å kjøre, dersom du har lite erfaring med så kraftige motorer. Så det kan være de mistet kontroll over den på grunn av motorkrafta. Det ser ut som de har krasjet flere ganger underveis, sier han.

Ber om tips

Kristian Mørkved hos krimvakta i Trondheim, bekrefter at det er Grøsets bil som er funnet. Han har klokka 19 ikke fått rapport om hvor store skader det er snakk om på bilen.

- Men den er sikret, og vi jobber på stedet. Den ble funnet ikke langt fra EC Dahls, forteller Mørkved.

Politiet er interessert i å komme i kontakt med vitner, dersom de har sett personer som har kjørt eller forlatt bilen. De kan ta kontakt på telefon 02800.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media