- Videobilder av drapssiktet trolig et feilspor

Sier politikilder til lokalavis om Øyer-drapet.

ETTERLYST: Kim Andreas Kristiansen er siktet for drapssaken i Øyer hvor en mann ble funnet død i et utbrent bål. Foto: Politiet / NTB scanpix
ETTERLYST: Kim Andreas Kristiansen er siktet for drapssaken i Øyer hvor en mann ble funnet død i et utbrent bål. Foto: Politiet / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Politiet på Lillehammer fikk tips om at en mann som ble observert på Statoil-stasjonen på Modum i Åmot kommune i Buskerud, kunne være den drapssiktede og etterlyste Kim Andreas Kristiansen. Men videobildene er trolig et feilspor, opplyser politikilder med kjennskap til saken til Gudbrandsdølen Dagningen.

VG skrev torsdag at politiet sitter på overvåkingsbilder av den etterlyste 23-åringen fra nyere tid, og at bildene gjør politiet styrket i troen på at han er i live og holder seg i skjul.

23-åringen var fremdeles ikke pågrepet da fengslingskjennelsen mot hans 21 år gamle kamerat ble avsagt i Sør-Gudbrandsdal tingrett torsdag ettermiddag. Kameraten er siktet for falsk forklaring i forbindelse med drapet.

23-åringen er siktet for å ha drept sin stefar Bjarte Hansen (58) i Øyer i Oppland i forrige uke. Levningene av stefaren ble torsdag forrige uke funnet i et bål i Hafjell.

Konstituert politimester Olav Sørby sa til NTB torsdag at de har en viss informasjon om hvor Kristiansen befinner seg, men ønsket ikke å utdype dette noe mer.

- Jeg vil ikke kommentere dette noe ytterligere på det nåværende tidspunkt i etterforskningen, sa Sørby.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer