HAMBURGERMUS: Musen løper rundt hamburgerbrødene på innsiden av plasten. Video: Karruim Demaio.
HAMBURGERMUS: Musen løper rundt hamburgerbrødene på innsiden av plasten. Video: Karruim Demaio.Vis mer

Videoen som får fastfood-elskere til å miste matlysten

En McDonalds-ansatt hevder å ha filmet en mus mellom hamburgerbrødene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En tidligere ansatt som jobbet på en McDonald`s filial i Philadelphia i USA, hevder å ha fanget musen på video med sin mobiltelefon. Musen jobbet seg gjennom hamburgerbrødene som brukes til Bic Mac hamburgerne, melder FOX 29.

Med mobiltelefon
Karruim Demaio som jobbet på McDonald`s for inntil en måned siden, tok angivelig opptakene med sin mobiltelefon for å advare kundene. I videoen kan man se hvordan musen kravler rundt på innsiden av plastikken og berører mange av hamburgerbrødene.

- Jeg var på lageret for å finne et eller annet og plutselig hørte jeg noen lyder. Det viste seg å være en mus, ikke oppå plastikken, men inni sammen med hamburgerbrødene, sier Karruim Demaio.

Ikke første gang
- Det var ikke første gang jeg så en mus der, men sjette eller syvende gang. Derfor gikk jeg å hentet mobiltelefonen min for å filme musen, sier Demaio.

Serverte brødet
Også andre tidligere ansatte har bekreftet Karruim Demaio`s historie. Til tv-kanalen FOX 29 sier en av dem at sjefen på McDonalds filialen en gang børstet vekk muselorten før hun serverte hamburgerbrødene til kunder.

Og det var ikke første gang at McDonald`s filialen har fått kritikk fra myndighetene. For et og et halvt år siden fikk de en anmerkning for uakseptable sunnhetsmessige forhold av Philadelphia Health Department, noe som tilsvarer det norske mattilsynet.

Innehaveren av McDonald`s filialen, benektet først hele hendelsen, for så å komme med en pressemelding.

- Vi vil undersøke saken, og våre kunder skal vite at vi tar saken meget alvorlig. Er der problemer, vil de straks bli løst, sier Ken Youngblood, som har kommentert hendelsen, etter at flere amerikanske tv-stasjoner har vist bildene av den levende musa.