- VIF-casuals begynte å slåss, minst en ble slått til

Frykt etter casuals-vold på Strømsgodset-Vålerenga.

FRYKT: Flere barneforeldre var livredde da det oppsto bråk blant Vålerengas casuals på Marienlyst i kveld. Foto: Privat
FRYKT: Flere barneforeldre var livredde da det oppsto bråk blant Vålerengas casuals på Marienlyst i kveld. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det oppsto bråk blant Vålerengas casuals på Marienlyst i kveld - i en kamp som endte 2-2, og der hjemmelaget karret til seg sølvet i årets Tippeliga.

- Vi som har barn i Drammen står ofte på «klokketribunen» - og Vålerengas casuals sto i dag på den andre siden av gjerdet. Da en kvinnelig fan ba noen av Isko Boys-folkene om å roe seg ned begynte en av dem å angripe henne, sier en engstelig Godset-tilhenger til Dagbladet.

- Han begynte også å angripe henne, mens det var barn imellom dem. Det var rystende, det var også mange barn like i nærheten. Det er greit å være frustrert over en dårlig prestasjon på banen, men dette var ikke bra.

En Strømsgodset-tilhenger som sto 5-6 meter unna sier han var redd for at Isko Boys-medlemmer skulle klatre over gjerdet.

- Det var flere som prøvde å klatre opp på gjerdet, selv om både Klanens egne sikkerhetsfolk og politiet kom til. Vi synes det var ille, sier han.

Ble slått til Operasjonsleder Finn Håvard Aas i Søndre Buskerud politidistrikt sier til Dagbladet at det var veldig hektisk på stadion under SIF-VIF.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer