Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Viggo Kristiansen innrømmer ingenting

KRISTIANSAND (Dagbladet): Viggo Kristiansen (21) tilsto ikke drapsansvar under avhøret onsdag formiddag. Politiet er overbevist om at 21-åringen har deltatt i barnedrapene i Baneheia og at Kristiansens forklaring er løgn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Men 21-åringen fastholder sin forklaring om at han var helt andre steder enn i Baneheia da jentene ble drept 19. mai. Kristiansens tviholder på forklaringen som han og den medsiktede Jan Helge Andersen diktet opp før de ble siktet og arrestert 13. september

Klokka 10 i formiddag ble Kristiansen hentet til avhør på politihuset i Kristiansand, etter at han selv hadde ytret ønske om å få forklare seg på nytt.

Men inntil klokka 14 i ettermiddag var det, i følge Kristiansens forsvarer, advokat Tore H. Pettersen, Kristiansand, ingen utvikling i Kristiansens forklaring.

I dag skal også den medsiktede Jan Helge Andersen (19) avhøres. Andersen har lagt alle kortene på bordet. Politiet har kommet så langt i avhørene av ham at dagens avhør regnes som ett av de siste.

Jan Helge Andersen skal også få møte sine foreldre i dag, for første gang siden arrestasjonen for nøyaktig 14 dager siden.

[email protected]