Viggo Kristiansens bevegelser utenfor fengselet

Viggo Kristiansen er dømt for voldtekt og drap på to barn i 2000, og har sonet siden. I sommer slapp han ut, i påvente av ny rettssak eller frifinnelse. Nå røper hans nærmeste om det nye livet hans utenfor murene.

SONET I 21 ÅR: Viggo Kristiansen ble dømt til forvaring for drap på to små jenter i Baneheia i 2000. I sommer slapp ham ut, fordi statsadvokaten skal vurdere saken hans på nytt. Vi har nøstet fram detaljene i hverdagen hans i dag, etter fem måneder utenfor fengselet. Foto: Eivind Pedersen
SONET I 21 ÅR: Viggo Kristiansen ble dømt til forvaring for drap på to små jenter i Baneheia i 2000. I sommer slapp ham ut, fordi statsadvokaten skal vurdere saken hans på nytt. Vi har nøstet fram detaljene i hverdagen hans i dag, etter fem måneder utenfor fengselet. Foto: Eivind Pedersen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer