Detaljene fra innsida:

Viggo Kristiansens liv i fengsel

Viggo Kristiansen sonet i over 20 år. Vi har nøstet fram detaljene om soningsforholdene og fengselslivet til den barnedrapsdømte mannen som hevder at han er uskyldig.

I FENGSEL: Viggo Kristiansen avbildet i fengsel i 2008. Han har hele tida hevdet sin uskyld. Denne saken ble først publisert 20. februar 2021 - og hentes fram igjen i forbindelse med at det 21. oktober 2022 skal avgjøres om han frifinnes eller må gjennom en ny Baneheia-rettssak. Foto: Eivind Pedersen / Dagbladet
I FENGSEL: Viggo Kristiansen avbildet i fengsel i 2008. Han har hele tida hevdet sin uskyld. Denne saken ble først publisert 20. februar 2021 - og hentes fram igjen i forbindelse med at det 21. oktober 2022 skal avgjøres om han frifinnes eller må gjennom en ny Baneheia-rettssak. Foto: Eivind Pedersen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer