- Viktig at alle bidrar til å sverte den nye regjeringen

Ap-nestleder Helga Pedersen i tale til sin egne i Vadsø.

SVERTET OG SLAKTET: Under årsmøtet til Vadsø Ap på onsdag sa Ap-nestleder Helga Pedersen at det var viktig at alle bidro til å sverte den nye regjeringen. Hun sier til Finnmarken.no at ordene bare glapp ut av henne.
Foto: Espen Røst / Dagbladet
SVERTET OG SLAKTET: Under årsmøtet til Vadsø Ap på onsdag sa Ap-nestleder Helga Pedersen at det var viktig at alle bidro til å sverte den nye regjeringen. Hun sier til Finnmarken.no at ordene bare glapp ut av henne. Foto: Espen Røst / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Onsdag denne uka var det årsmøte i Vadsø arbeiderparti og Ap-nestleder Helga Pedersen var invitert for å snakke om den politiske situasjonen.Finnmarken.no skriver at Pedersen brukte sine tilmålte minutter til å slakte Erna Solbergs (Høyre)mindretallsregjering med Fremskrittspartiet.

- Nå har jeg brukt mye tid på å sverte regjeringen, men det er jo viktig. Og det er viktig at alle bidrar til å gjøre nettopp det, sa Helga Pedersen på møtet, skriver Finnmarken.no.

Til avisa avviser hun at sverting er den nye taktikken til Arbeiderpartiet for å vinne tilbake makta.

- Vi skal ikke det. Vi skal være et ansvarlig parti, som skal opptre ryddig og respektfullt, sa hun til avisa etter talen.

Hun ble spurt om hvorfor hun da brukte sverte-ordet i talen.

- Det var bare ... det glapp bare ut av meg. Jeg er trygg på at medlemmene forsto hva jeg mente med det, og at vi selvsagt skal være skikkelige og redelige, sier Helga Pedersen til avisa.

Helga Pedersen er for øyeblikket om bord i et fly og er foreløpig ikke tilgjengelig for spørsmål, oppgir hennes rådgiver Jon Reidar Øyan til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer