Viktig budskap i The Secret

Men man blir ikke rik bare av å gi.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

The Secret har et veldig viktig og sunt budskap som er pakket inn på en måte som tiltrekker det mest mulig oppmerksomhet. (Og det er laget av amerikanere, og amerikanere er Hollywood-aktige). De som vil misforstå og misbruke er frie til å gjøre dette, men disse har ikke fått med seg kjernen i budskapet.

Konsekvensen av å vite at du får alt du bestemmer deg for å få, er at du slutter å hige etter penger og materielle verdier. De slutter å være sentrum i livet ditt, slik det er for de fleste menneskene i Norge og vesten. Materiell grådighet kommer når du tror du må konkurrere får å få det du vil ha. The Secret sier at du ikke trenger å konkurrere. Faktisk er den beste måte å skaffe seg rikdom på å gjøre andre rike. Å gi er den mest effektive måten å bli rik – det er den mest effektive måten å si at du allerede har mer enn nok. Når man har forstått dette har man forstått budskapet i boka. Og er det noe verden trenger er det gavmildhet.

Men man blir ikke rik bare av å gi. Og man kan også bli rik uten å være særlig hyggelig og sjenerøs. Men hvis man forstår og praktiserer budskapet i The Secret vil man ha et godt utgangspunkt til å både bli rik, sjenerøs og hyggelig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer